Program

 

Život pred nas stavlja svakodnevne lekcije, koje nažalost nismo mogli naučiti u muzičkoj, medicinskoj, mašinskoj, učiteljskoj, niti bilo kojoj drugoj školi. Istinska strana našeg bića je uvek negde strpljivo čekala „svoje vreme“ da se upiše u tu čuvenu školu koju nikad niko nije video, niti pohađao, a ipak osećamo da nam je potrebna, kako bismo život proživeli lakše, lepše i bezbrižnije.

Danas ta škola postoji, ima svoju adresu, naziv i svetski priznate tehnike i vežbe koje će sa Vama nesebično podeliti.

Predavanja i rad po HYL (izlečite svoj život) programu Lujze Hej pomogli su mnogima da promene živote u pozitivnom smislu, otkriju pun potencijal vlastitih kreativnih snaga i ostvare sebe, na način na koji nisu ni sanjali da je moguće.

Lujzu Hej mnogi nazivaju „majkom nove misli“, a smatra se jednom od vodećih ličnosti na polju motivacije, samopomoći i ličnog razvoja. Njen život je najbolji primer njenog učenja. Imala je teško detinjstvo, preživela je zlostavljanja, incest. Prekretnica u njenom životu je izlečenje od raka. Umesto operacije i lekova, odlučila se za afirmacije, vizualizacije i pročišćenje ishranom.