O nama

 

Dobrodošli!

„Life school“ je prva i jedina škola života u Srbiji. U pitanju je afirmacioni centar koji prvenstveno zastupa HYL program (Izleči svoj život) Lujze L. Hej. Ovaj program prezentuje filozofiju koja je mnogim ljudima promenila život u pozitivnom smislu.

HYL rad pruža učesnicima svetski priznate tehnike i vežbe koje će im pomoći da promene svoj život, razviju svest o negativnim uverenjima, oslobode se starih emocija i navika koje su ih godinama ograničavale i dopuste novim idejama da dopru do svesti, kako bi sebe voleli što potpunije.

„Volite sebe – izlečite svoj život“ je veoma moćan program u kojoj se radi sa svakim od naša četiri aspekta: UM, TELO, EMOCIJE I DUH.

Naučićete i shvatiti da se sve što nam treba, nalazi u nama samima. U svakome od nas je moć koja nas može dovesti do savršenog zdravlja, odnosa i do bilo kog prosperiteta koji u životu želimo. Budite sigurni da možete da učinite sve sve što poželite i budete sve što iskreno želite da budete, ali morate verovati.

Proći kroz HYL program je iskustvo neprocenjive vrednosti, koje će vas prvenstveno osvestiti:

  • postaćete svesni moći koju nosite u sebi
  • prepoznaćete prepreke koje vas ograničavaju, tj. negativna uverenja. Baš ona su od velike važnosti na našem putu ka isceljenju i blagostanju, jer samo kad znamo gde je „kvar“, mi možemo i „popravljati“.

Sve vežbe i tehnike HYL programa su pažljivo osmišljene i koncipirane kako bismo na što kvalitetniji način izlečili svoj život i zahvaljujući njima možemo da kreiramo život kakav želimo da živimo. Ulagati u sebe je prava „investicija“, i samo tako možemo „investirati“ u druge.

Voleti sebe i pružati sebi ne podrazumeva egocentrično stanovište, već nasuprot tome – samo tako možemo voleti i pružiti svojoj deci, prijateljima ili bilo kome do koga nam je stalo.

Upoznaćete se sa povezanosti uma i tela, kako se mentalni model misli oblikuje u naše iskustvo i mnoge druge stvari koje su očigledne ali ih niste primećivali ili jednostavno niste bili upoznati.

 

Naša misija

Cilj nam je da vas upoznamo sa radom i aktivnostima afirmacionog centra „Life School“, preko koga ćemo se truditi da sa Vama podelimo univerzalnu istinu, kao i da vas afirmativnim metodama uputimo na pravac koji će vam pomoći da osvestite sebe i svet oko sebe.

Mnogi od Vas su sigurno upoznati sa ovim učenjem, čuli ste, ili pročitali i mnogi će reći: „Ja to znam!“

Postavite sebi pitanje: „Da li i radite?“ Jedno je znati, a drugo raditi!

Ono što je moj zadatak, ali i moj izbor, jeste da širim principe filozofije Lujze Hej koji se zasnivaju na pozitivnom razvijanju svesti, da volimo i prihvatamo sebe, da opraštamo kako sebi, tako i drugima, i naravno ono što je najvažnije – da naučimo da mislimo pozitivno, jer su naše misli stvaralačke.

Kada govorim o ljubavi prema sebi, ne mislim sa egocentričnog stanovišta, već nasuprot tome, čovek koji voli sebe, voli i druge.

Čovek koji pruža sebi, samo tako, može pružiti i drugima.